Onze Historie

Over Loodgietersoverzicht: Onze Passie en Toewijding

Onze Diepgaande Kennis en Streven naar Perfectie

Onze Toewijding aan Uitzonderlijk Vakmanschap

Wat ons onderscheidt, is onze diepgaande kennis van de loodgietersbranche en ons onwrikbare streven naar perfectie. We begrijpen de complexiteit van loodgieterswerk en de impact die het kan hebben op het dagelijks leven. Daarom stellen we onszelf continu in dienst van onze klanten en zorgen we ervoor dat we altijd de best mogelijke service bieden.

Onze passie voor loodgieterswerk drijft ons vooruit, en we zijn vastbesloten om de allerbeste service te blijven bieden aan onze gewaardeerde klanten. Bij Loodgietersoverzicht gaan we verder dan alleen maar woorden; we zetten ons elke dag in om onze belofte van kwaliteit en betrouwbaarheid waar te maken.

Kwaliteit en Betrouwbaarheid als Kernwaarden

Samenwerken in onze Missie

Linda Janssen

Hoofd van Klantenservice

Peter van der Meij

Hoofd Loodgieter

Carla Bakker

Marketing Strateeg

Bij Loodgietersoverzicht geloven we dat kwaliteit en betrouwbaarheid de sleutel zijn tot succes. We zijn er trots op dat we het vertrouwen van duizenden tevreden klanten hebben verdiend en dat we een belangrijke rol hebben gespeeld in het oplossen van hun loodgietersproblemen. We blijven elke dag gedreven om de standaard te verhogen en ervoor te zorgen dat onze klanten altijd de best mogelijke ervaring krijgen.
Erik Breedhout